Пишете ни

Пране на текстилни щори в Добрич селска

Пране на платнени щори в Добрич селска

Перем текстилни щори на адрес в Добрич селска

Грижа и защита за вашите текстилни щори в Добрич селска

Машинно пране на текстилни щори в Добрич селска

Машинно пране на платнени щори в Добрич селска


» Добрич селска » Грижа и защита за вашите текстилни щори

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на текстилни щори в Добрич селска

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

  Машинно пране на текстилни щори

  Машинно пране на текстилни щори чрез метода Steam cleaning или Dry cleaning в Добрич селска

  Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.Мобилни екипи:

  Мобилен екип идва на адрес в Добрич селска в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

  Важна информация:

  Машинното пране се извършва на място без да се свалят текстилните щори;

  Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има щори на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата;

  Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху щори от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;

  Щорите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране, т.е. те не пропускат слънчева светлина.

  Какви методи за пране на текстилни щори използваме се използват?

  В зависимост от текстила им използваме два метода:

  • Steam Cleaning - при този метод на пране се инжектира вода с прибавени детергенти (почистващи препарати) в тъканта, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква мръсотията, петната и Акарите. По време на самият процес се използва вода, като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.
  • Dry cleaning - този метод се използва ако материята, от която са съставени текстилни Ви щори, би се повредила при използването на воден разтвор или метода Steam Cleaning.

  Процеса на пране протича в следните три стъпки:

  • Стъпка едно - вакуумиране с цел премахване на праха.
  • Стъпка две - обработка на петната (замърсените участъци) със специални почистващи препарати, които са лесно летливи.
  • Стъпка три - "масажиране" на тъканта с кърпи. Обработката на текстилните щори става на етапи по участъци заради използвания лесно летлив почистващ препарат. Напръсква се малък участък, който се обработва (масажира) с чисто бели кърпи. По някога този лесно летлив почистващ препарат се впръсква директно в кърпите, ефекта на пране е един и същ. Летливостта на почистващият препарат предпазва от повреди като скъсяване (shrink) по вертикал или ширина на текстилните щори.

  Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на текстилните Ви щори, така както са изглеждали в магазина! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари и всички други причинители на алергии. Както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

  Възможно ли е да се премахнат всички петна?

  Възможно ли е да се премахнат всички петна от текстилни щори?

  Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната им!

  Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на текстилни щори в Добрич селска!

  Популярни петна срещани по текстилните щори са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

  Какво е времето за изпиране?

  Какво е времето за изпиране на текстилна щора?

  • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Цената се калкулири спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани щори времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.

  Какво е времето за изсъхване?

  Какво е времето за съхнене на текстилните щори?

  • При използване на метода Steam Cleaning - след приключване на професионалното машинно пране до 85% от влагата е извлечена, а за останалите 15 % са необходими от 30 мин. до 1 час. При използване на метода Dry cleaning - самото име на метода "dry" (сухо) подсказва, че времето за съхнене до 10 минути;
  • Машинно пране на текстилни щори, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

  Как да получите цена за услуга?

  За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

  • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

  Свържете се СЕГА!

  Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303. Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите типа на Вашите щори, квадратура и брой.

  Квадратурата се изчислява: Размера за ширина (Дължина на държача на щората) × Размера за височина (от горния край на държача до долния край на щората).

  Текстилни щори (ден и нощ, вертикални, венециански, роло, римски, японска стена, плисе)

  Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

  Какво разказват клиентите?

  Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

    9 Април

  Страхотно

  Отново доказаха професионализъм!

  Стоян Петров

  Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

  • Kristine - It was a nice job by the team. I highly recommend it.
  • Margaret Brailey - My landlord was very happy. Thank you guys!
  • Paty Bright - Very happy with the service. Will use you again.
  • Mark Henderson - Hi, just wanted to say how fantastic your services are.
  • Cynthia - He is very professional and very quick to fix!!

  We believe that all customers have trusted because:

  • 24/7 customer support
  • quick and efficient service providers
  • dedicated project team structure
  • certified quality technicians
  • vatted and fully insured technicians
  • various electronic payment methods
  • no hidden charges
  • best service value for money meanings of dreams
  • best services near you now
  • the best services

  Почистващи услуги в Добрич селска

  Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303. Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303. Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.Пране на текстилни щори в Добрич селска, Пране на текстилни щори в Добрич селска. Професионално почистване на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.

  • Guest house At the Doctor

  Къщата на Доктора за гости от Добрич селска

  Дом в Дунавската равнина

  с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

  GPS кординати:

  Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

  Към къщата на Доктора »»

  Къща за гости от Добрич селска - findpranenaperdetabg.com, бул.Александър Стамболийски, Столична община, София град, п.к.1303.

  Почистващи услуги в Добрич селска чрез България PRO Cleaners & findpranenaperdetabg.com:

  1. Дезинфекция срещу Коронавирус Добрич селска
  2. Пране на завеси и пердета Добрич селска
  3. Пране на мокети Добрич селска
  4. Пране на килими и пътеки Добрич селска
  5. Пране на мека мебел Добрич селска
  6. Пране на дамаски Добрич селска
  7. Пране на матраци и дюшеци Добрич селска
  8. Пране на автомобили Добрич селска
  9. Пране на автобуси Добрич селска
  10. Пране на камионни кабини Добрич селска
  11. Премахване на петна Добрич селска
  12. Премахване на миризми Добрич селска
  13. Защита от петна Добрич селска
  14. Почистващи услуги Добрич селска
  15. Отводняване и почистване Добрич селска
  16. Препарати за почистване Добрич селска
  17. Почистване преди и след наем Добрич селска
  18. Почистване след строителство и ремонт Добрич селска
  19. Почистване на домове Добрич селска
  20. Почистване на офиси Добрич селска
  21. Височинно почистване на стъкла и фасади Добрич селска
  22. Франчайзинг Добрич селска
  23. Работа Добрич селска
  Пране на текстилни щори в Добрич селска